Këshilla Ushqimore. Si Të Motivojmë Njerëzit Për Të Ndryshuar Zakonet Ushqimore #1764706

Автор:
Жанры:
Зарубежная образовательная литература; Прочая образовательная литература
Переводчик:
Kapexhiu Daniel
Агент:
TEKTIME S.R.L.S. UNIPERSONALE
Формат:
Электронная книга
Объем:
50240 слов
Язык книги:
албанский
Правообладатель:
TEKTIME S.R.L.S. UNIPERSONALE
Аннотация:

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit “Këshillimi është një proces që përmes dialogut dhe ndërveprimit, i ndihmon personat për të zgjidhur e menaxhuar problemet dhe pët të marrë vendime.

Читать фрагмент книги - Këshilla Ushqimore. Si Të Motivojmë Njerëzit Për Të Ndryshuar Zakonet Ushqimore

Оставьте свой отзыв!

Ещё никто не оставлял свой отзыв. Будьте первым!