Forcat E Kundërta #1764729

Автор:
Жанры:
Детская проза; Детские приключения
Переводчик:
Cane Gentian
Агент:
TEKTIME S.R.L.S. UNIPERSONALE
Формат:
Электронная книга
Объем:
360185 слов
Язык книги:
албанский
Правообладатель:
TEKTIME S.R.L.S. UNIPERSONALE
Аннотация:

”Forcat e kundërta' është libri i parë i vëllimit “Profetizuesi”, ku personazhet kryesore janë dinamika e dyfishtë, Profetizuesi dhe shoku i tij i pandarë i aventurave, Renato. Në këtë vëllim të parë, i lodhur nga monotonia, Profetizuesi propozon të ndërmarrë një udhëtim në një mal që premton se është i shenjtë.

”Forcat e kundërta është libri i parë i vëllimit “Profetizuesi”, ku personazhet kryesore janë dinamika e dyfishtë, Profetizuesi dhe shoku i tij i pandarë i aventurave, Renato. Në këtë vëllim të parë, i lodhur nga monotonia, Profetizuesi propozon të ndërmarrë një udhëtim në një mal që premton se është i shenjtë, me shpresën që ëndrrat e tij të bëhen realitet. Pas ngjitjes në mal, ai takon një roje, një qenie e lashtë plot mençuri, që i premton ta ndihmojë në rrugën e tij. Me ndihmën e saj, ai kalon tre sfida që i japin atij fuqitë që i duhen për të hyrë në shpellën e dëshpërimit, një vend ku e pamundura bëhet e mundur.”

Другие произведения автора - Torres Aldivan Teixeira 53
es
Torres Aldivan Teixeira
es
Torres Aldivan Teixeira
pt
Torres Aldivan Teixeira
es
Torres Aldivan Teixeira
pt
Torres Aldivan Teixeira
it
Giuffre' Daniele, Torres Aldivan Teixeira

Оставьте свой отзыв!

Ещё никто не оставлял свой отзыв. Будьте первым!