Закопува Забна жаба. Фантазија комедија #1576748

Автор:
Жанры:
Современная русская литература; Приключенческая литература; Анекдоты. Юмор и сатира
Агент:
Литагент «Ридеро»
Формат:
Электронная книга
Объем:
304983 слов
ISBN:
9785005078544
Язык книги:
русский
Ограничения:
18+
Аннотация:

Дали е атомската енергија корисна, но исто така и опасна за сите што живеат на земјата? Ова е така, но не и за нив. Излегува дека кој е роден во него, тој не може да живее без тоа, како што сме без атмосфера и кислород. Уништување еден, друг се создава. И, тука се појавија мутанти, на места на нуклеарни катастрофи и несовесни нуклеарни тестови кои се бореа за нивното постоење, паралелно со нас. На Путин му се допадна овој роман… # Сите авторски права се задржани…

Другие произведения автора - СтаВла Зосимов Премудрословски 40
en
Зосимов Премудрословски СтаВл
en
Зосимов Премудрословски СтаВл
en
Зосимов Премудрословски СтаВл
ru
Зосимов Премудрословски СтаВл
en
Зосимов Премудрословски СтаВл
en
Зосимов Премудрословски СтаВл

Оставьте свой отзыв!

Ещё никто не оставлял свой отзыв. Будьте первым!